Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ....!!!!!!!


Έχω ακούσει πάρα πολλούς άνδρες να λένε οτι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε σε μία γυναίκα είναι τα νύχια της!!!Το έχω ακούσει από φίλους,από γνωστούς και από πολλούς διάσημους στις συνεντεύξεις που δίνουν!!!Επίσης, εγώ θα προσθέσω πως τα νύχια αποτελούν ακόμα ένα αξεσουάρ που πρέπει συχνά να αλλάζετε ανάλογα με το τι φοράτε κάθε φορά!!!
Για να έχετε λοιπόν τέλεια νύχια σας δίνω γρήγορα και επιγραμματικά τα 8 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:
  • Γεμίστε μία λεκάνη με ζεστό νερό.Προσθέστε μερικές σταγόνες αιθέρια έλαια ανάλογα με την προτίμησή σας και βάλτε τα πόδια σας μέσα στην λεκάνη για περίπου 10 λεπτά!!
  • Με μία ελαφρόπετρα τρίψτε μαλακά τα πέλματά σας για να απομακρύνετε σκληρά και νεκρά μέρη.Όταν τελειώσετε σκουπίστε τα πολύ καλά!
  • Προσθέστε ένα τέταρτο του φλιτζανιού γάλα μαζί με τα αιθέρια έλαια . Το γαλακτικό οξύ γάλακτος χαλαρώνει ακόμα περισσότερο τα νεκρά κύτταρα..
  • Εφαρμόστε το ειδικό αφαιρετικό για τα πετσάκια (cuticle remover) στην βάση από το κάθε νύχι & τρίψτε το ελαφρά. Αφήστε το για ένα λεπτό, και κατόπιν χρησιμοποιήστε το ειδικό εργαλείο για να σπρώξετε με ήπια κυκλική κίνηση παντού τα πετσάκια προς τη βάση του νυχιού.
  • Κόψτε τα νύχια σας με νυχοκόπτη αν χρειάζεται και ύστερα δώστε το σχήμα που επιθυμείτε με τη βοήθεια μιας λίμας!
  • Ενυδατώστε τα πόδια σας με μία κρέμα της επιλογής σας!
  • Απλώστε μία διάφανη ,σκληρυντική, ματ βάση ,για να στρώσει ωραία το βερνίκι και να προστατέψετε τα νύχια σας!
  • Τέλος απλώστε το βερνίκι με το χρώμα της αρεσκείας σας!Περιμένετε 20-30 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί το χρώμα ,πρωτού βάλετε παπούτσια!
Οι περισσότερες γυναίκες πάνω στη βιασύνη τους και λόγω έλλειψης χρόνου ξεκινάνε πάντα από το τελευταίο βήμα,δηλαδή απλά βάφουν τα νύχια τους!Δυστυχώς όμως επειδή πάντα η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά,αν θέλετε καλύτερα αποτελέσματα ακολουθείστε αυτά τα απλά βήματα και θα δείτε οτι το αποτέλεσμα θα ανταμείψει τους κόπους σας!!!

1 σχόλιο: