Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΣΗ TOY ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!!

Το glamour των 40’s και η παρισινή κομψότητα είναι ένα από τα κυρίαρχα trend της φετεινής σεζόν. Κλειδί για την συγκεκριμένη εμφάνιση είναι το χλωμό δέρμα, τα τονισμένα χείλη και το νέο σέξι look ματιών με έντονες βλεφαρίδες – που είδαμε στην πιο όμορφη εκδοχή του να παρουσιάζεται στα fashion shows από τον Louis Vuitton και Marc-Jacobs. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι τέλειο για τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Σύμφωνα με την αρχική έμπνευση της δεκαετία του '40, στο συγκεκριμένο μακιγιάζ το σημείο κλειδί είναι η έμφαση στην επάνω φυσική γραμμή του ματιού η οποία τονίστηκε με υγρό eyeliner και με μια ελαφριά προέκταση προς τα επάνω και έξω. Το βλέφαρο παραμένει ουδέτερο με μια απαλή μπεζ σκιά.

Για ένταση, απαραίτητες οι ψεύτικες βλεφαρίδες και κλασικό κόκκινο κραγιόν, όπως υιοθετήθηκε και παρουσιάστηκε από τον οίκο Dolce & Gabbana. Για λάμψη περνάμε μια λεπτή στρώση gloss.

Extra Tip: Για την αίσθηση των 40’s τα χείλη πρέπει να είναι τονισμένα ιδιαίτερα στο επάνω χείλος. Ένα αγαπημένο τρυκ των μακιγιέρ είναι η εφαρμογή ενός φωτεινού κονσίλερ ακριβώς κάτω και γύρω από το περίγραμμα των χειλιών για πιο ζωντανό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.


ΓΙΑ ΠΙΟ NATURAL LOOK

κραγιον

Για πολύ φυσικό αποτέλεσμα επιλέξτε ένα κραγιόν που είναι ένα με δύο τόνους πιο έντονο από αυτό των χειλιών και απλώστε το με το δάχτυλο ή κατευθείαν από τη συσκευασία. Στη συνέχεια, ταμπονάρετε ελαφρά με ένα χαρτομάντιλο.

Τίρ: Για να βρείτε το χρώμα που σας κολακεύει, χωρίς όμως να φαίνεται ότι φοράτε ένα έντονο κραγιόν, δαγκώστε για τριάντα δευτερόλεπτα τα χείλη σας. Η απόχρωση που θα πάρουν ή κάποια πολύ κοντινή σε αυτήν είναι ιδανική για ένα φυσικό πρωινό μακιγιάζ



ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΕ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΑ ΧΕΙΛΙ....ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΟΝΣΙΛΕΡ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΑ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗ ΣΕ ΚΑΦΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗ...ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΟ,,,ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΧΕΙΛΟΣ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ,,ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ Η ΜΙΑ ΜΠΑΤΟΝΕΤΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ ΟΜΩΣ...ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΜΕ!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΝΑ ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου